luni, 6 februarie 2017

DESPRE TATUAJE SI PIERCING

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".

 Iubiti credinciosi, ca preot crestin ortodox, vreau sa va marturisesc un crez al meu. Un om, ca sa fie OM, trebuie sa aiba PĂRINTI TRUPESTI (tata si mama), dar si PĂRINTE SPIRITUAL (adica un preot duhovnic). Altfel, el nu este INTEGRU si se aseamana cu o pasare care are doar o singura aripa. Fiinca, precum pasarea cu o singura aripa, nu va zbura niciodata, tot asa nici sufletul celui ce n-are preot duhovnic nu va "zbura" in Imparatia lui Dumnezeu, ci in osanda vesnica.
Parintii trupesti fac tot posibilul SĂ NU DUCĂ LIPSĂ DE NIMIC, iar preotul duhovnic face tot posibilul SĂ NU FIE LIPSIT DE MANTUIREA SUFLETULUI. Amin si Aliluia!

                                                                       DESPRE TATUAJE

Tatuajele au devenit o "moda", se tatueaza nu doar barbatii ci si femeile. Primii tatuati in Romania au fost puscariasii care, cu un ac obisnuit introduceau pasta de pix sub piele. Potrivit cercetatorului Steve Gilbert: "Cel mai vechi tatuaj cunoscut, il reprezinta Bes, in mitologia egipteana acesta fiind zeul desfranarii si al petrecerilor". Este clar ca tatuajele sunt paganisme si inchinare falsa: "In trupul vostru sa nu faceti taieturi pentru sufletele mortilor, NICI SA SCRIETI PE VOI CU IMPUNSATURI DE AC (tatuaje) (Levitic 19:28). Tatuajele, ca si cerceii in urechi la barbati, sunt semne de extravaganta si nonconformism. Cei "tatuati" se justifica scurt: "Asa este moda!" Insa Dumnezeu nu ne-a dat cele 10 mode, ci cele 10 Porunci. 
Tatuajele arata clar de partea cui ne este sufletul. Daca cineva s-a tatuat deja, macar sa mearga sa se spovedeasca ca sa-i fie iertat pacatul. Dumnezeu ii va pedepsi si pe cei care executa tatuaje (temporare sau definitive). 
                                                                                                                                                



Sfantul Parinte Arsenie Boca spune: "Omul nu se trage din maimuta, dar va ajunge ca o maimuta". Si este foarte adevarat fiindca SMINTEALA MARE, face acest om. Multi din cei care-l vad, neavand pe Dumnezeu in sufletele lor vor urma exemplul lui diavolesc (priviti ca si-a facut si coarne in cap, iar pe fata i se vede MANDRIA LUCIFERICA). Priviti-l inca odata: eu cred ca ar fi bun de speriat ciorile!


Ia priviti-l pe acest nebun: Si-a pus coarne in cap, si-a taiat urechile, s-a ras in cap, si-a vopsit barba, s-a tatuat si pe fata, si-a bagat sarme in nas ca la tauri si ii mai lipseste sa scrie pe fruntea lui: INDRACIT! 


 In rasfat de-ti cresti copilul si-l lasi zilnic fara frau, 
Tu ai semanat neghina, socotind ca semeni grau...,
 Caci, precum iti cresti copiii, vor fi oameni sau neoameni: 
DIN OGOR NICICAND NU IESE, DECAT CEEA CE-N EL SEMENI!
                                                                                         Vasile Militaru.


                                                                                                                                                     Preot Ioan.

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA