sâmbătă, 11 martie 2017

IISUS HRISTOS si EUROPA

Ai păcătuit? Intră în biserică, spune lui Dumnezeu: "Am păcătuit!". Nu-ti cer nimic altceva decât numai aceasta. Dumnezeiasca Scriptură spune: "Spune tu păcatele tale întâi, ca să te îndreptezi”(Isaia 43,26). Spune păcatul, ca să scapi de păcat! Nu-i nevoie pentru asta nici de oboseală, nici de şiruri de cuvinte, nici de cheltuială de bani, nici de altceva de acest fel. Spune un cuvânt, fii sincer fată de păcat şi spune: "Am păcătuit!".


După toate cate se văd, Europa nu-l mai vrea pe Iisus Hristos si atunci nici Iisus Hristos nu mai vrea Europa! Spune clar Sfantul Nicolae Velimirovici: "Fără Iisus Hristos Dumnezeu, Europa este cel mai sărac cersetor si cel mai crud talhar al lumii acesteia". Pană in anul 1947 pe dunga banilor de metal din Romania, scria: "Nihil sine Deo", adică, "Nimic fără Dumnezeu". Azi ar trebui să scrie: "Nihil sine euro". Spune Parintele Ioanichie Bălan:
"Vrem salvarea tării? Nu va veni nici de la Apus, nici de la Răsărit, ci numai de sus. Dar aproape nimeni nu se mai uită in sus. Vreti o inoire a Romaniei? Nu o să v-o dea nici Bucurestiul, nici americanii, nici rusii. V-o poate da, doar Iisus Hristos, dar pe cruce, prin jertfa personală a fiecaruia dintre noi. Dacă n-o accepti, "Fără de cârteală si fără de indoială" (Filipeni 2:14), esti un spectator, te uiti ca la un film si după ce s-a sfarsit filmul, a trecut viata ta, si te cară cineva la mormânt".
Iubiti credinciosi, crestin ortodocsi SĂ DATI TOTUL PENTRU HRISTOS, dar pe HRISTOS, SĂ NU-L DATI PE ABSOLUT NIMIC DIN LUMEA ACEASTA. 
                                                                                                                                      Amin
       

                                                                                                                    Preot Ioan.

Biserica Sfintilor Petru si Pavel - Mihail si Gavril: COLIVA





Mai multe cititi aici:

Biserica Sfintilor Petru si Pavel - Mihail si Gavril: COLIVA: ”De vei mărturisi cu gura ta că Iisus este Domnul şi vei crede în inima ta că Dumnezeu L-a înviat pe El din morţi, te vei mântui. Căci cu i...

”De vei mărturisi cu gura ta că Iisus este Domnul şi vei crede în inima ta că Dumnezeu L-a înviat pe El din morţi, te vei mântui. Căci cu inima se crede spre dreptate, iar cu gura se mărturiseşte spre mântuire.”(Sfântul Pavel în Epistola către romani a Sfântului Apostol Pavel)

Arhivă blog

"Celui sarac ii lipsesc multe,celui lacom ii lipsesc toate."(Seneca)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Postări populare

CITATUL ZILEI

PSALTIREA